Avaleht

Eno Raud

Eno Raud

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1990 "Naksitrallid" Animafilm Stsenarist
Kirjandusliku alusteose autor
1987 "Naksitrallid II" Animafilm Kirjandusliku alusteose autor
1984 "Naksitrallid I" Animafilm Stsenarist
Kirjandusliku alusteose autor
1981 "Keskpäev" Telemängufilm Kirjandusliku alusteose autor
1978 "Tolmuimeja" Animafilm Stsenarist
Kirjandusliku alusteose autor
1976 "Kloun ja Kroops" Animafilm Stsenarist
1973 "Sellised lood" Animafilm Stsenarist
1973 "Tuli öös " Mängufilm Stsenarist
Kirjandusliku alusteose autor
1971 "Huviline filmikaamera" Animafilm Stsenarist
1969 "Lindude ja loomade sõda" Animafilm Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm