Avaleht

Mare Raidma

Mare Raidma

Filmi- ja teatrikunstnik Mare Raidma on sündinud 1. mail 1957 Kiviõlis. Lõpetanud 1972. aastal 29. kaheksaklassilise kooli Kivimäel (Tallinna Kivimäe Põhikooli), 1975 tarbekunstikallakuga 24. keskkooli (hilisema nimega Kopli Kunstikeskkool) ja 1982 ENSV Riikliku Kunstiinstituudi kunstilise kostüümi eriala. 1982–1992 töötas Tallinnfilmis kostüümikunstnikuna ja 1992–1995 enda asutatud AS Imago PM juhina, 1994. aastast vabakutseline. Kujundanud kostüüme rohkem kui 30 filmile. 

Loe edasi

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "1944" Mängufilm Kostüümikunstnik
2012 "Üksik saar" Mängufilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
2011 "Vereringe" Mängufilm Kostümeerija
2008 "Soovide puu " Mängufilm Kunstnik
2008 "Teisel pool" Mängufilm Kostüümikunstnik
2008 "Tuulepealne maa" Teleseriaal Kunstnik
2007 "Debora Vaarandi aeg" Dokumentaalfilm Kostüümikunstnik
2007 "Georg " Mängufilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
2006 "Ruudi " Mängufilm Kostüümikunstnik
2006 "Vägev võlur" Mängufilm Kostüümikunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm