Avaleht

Ilmar Raag

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Talvelugu" Animafilm Dialoogi autor
2015 "Kristus elab Siberis" Dokumentaalfilm Autojuht
2015 "Vabad mehed" Teleseriaal Režissöör
2014 "Ma ei tule tagasi" Mängufilm Režissöör
2013 "Kertu" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2012 "Eestlanna Pariisis " Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2011 "Täitsa lõpp " Mängufilm Režissöör
Juhendaja
2010 "September" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Toimetaja
2008 "Klass: elu pärast" Teleseriaal Režissöör
Stsenarist
2008 "Mina olin siin " Mängufilm Stsenarist
2007 "Klass " Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2006 "Vana daami visiit " Mängufilm Stsenarist
2005 "August 1991" Telemängufilm Režissöör
Stsenarist
2005 "Libahundi needus " Mängufilm Stsenarist
2005 "Malev " Mängufilm Konsultant
2005 "Stiilipidu " Mängufilm
2000 "Miski on mäda ehk Kogu vale Hamletist" Mängufilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
1998 "Pall vastu seina" Mängufilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Monteerija
1998 "Tappev Tartu " Mängufilm
Amatöörfilm
Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Voltaire
1997 "Minu Leninid " Mängufilm
1995 "Plekkmäe Liidi" Animafilm Produtsendi assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm