Avaleht

Margus Prangel

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Mehed" Mängufilm Margus
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Kõrtsmik (hääl)
2018 "Paha lugu: Nõiutud" Mängufilm Rainar
2018 "Pank " Teleseriaal Põllu
2018 "Portugal " Mängufilm Martin
2017 "Heleni sünnipäev" Mängufilm Peeter
2017 "November " Mängufilm Kolmjalg-kratt (hääl)
Kaubasetu (hääl)
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Aivo
2014 "Põhjatäht" Animafilm (hääl)
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Millesse eestlased usuvad?" Tudengifilm Isa
2013 "Kerge elu" Teleseriaal Toomas Karik
2013 "Kertu" Mängufilm Einar
2012 "Alpimaja" Teleseriaal Paul Lindpere
2012 "Deemonid" Mängufilm Känkar
2012 "Päikese poole" Teleseriaal Ivar
2012 "Tšernobõli samuraid" Dokumentaalfilm Direktor
2011 "Põhja" Tudengifilm Toivo
2011 "Täitsa lõpp " Mängufilm Konsultant
2010 "ENSV" Teleseriaal Ants
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Mees 2
2010 "Taevalaul" Animafilm
2009 "Kalevipoeg" Tudengifilm Vanem vend
2009 "Palusalu" Dokumentaalfilm Diktor
Teksti lugeja
2009 "Vasha " Mängufilm Uurija
2008 "Isemoodi muinasjutt" Mängufilm dubleeris jutustaja rolli
Timukas
2008 "Mina olin siin " Mängufilm Mõssa
2008 "Teisel pool" Mängufilm Kursuse järelevaataja
2007 "Brigaad 3" Teleseriaal kiirabiautojuht Anti Noll
2007 "Georg " Mängufilm Kolleeg teatris
2007 "Klass " Mängufilm Joosepi isa

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm