Avaleht

Heilika Pikkov

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Juured: Mu liha ja veri" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
Monteerija
2018 "Juured: Oodates imet" Dokumentaalfilm Monteerija
B-kaamera operaator
2013 "Õlimäe õied" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
2009 "Isa, Poeg ja Teatri Vaim" Dokumentaalfilm Operaator
2009 "Kiri Ruhnust" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
2008 "Toomiku film" Dokumentaalfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm