Avaleht

Jaan Penjam

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Heleni sünnipäev" Mängufilm Järjepidaja
2017 "Merivälja" Teleseriaal Pankur
2017 "Pobeda" Tudengifilm Režissööri I assistent
2017 "Stefan" Tudengifilm Stefan
2014 "Lõputu suvi" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Maik
2013 "95" Tudengifilm Sõber
2013 "Elu nagu paradiisis" Tudengifilm Režissöör
2012 "Kitsas on" Tudengifilm Režissöör
2011 "Peidetud sellesse filmi" Tudengifilm Režissöör
2011 "Theodori lugu " Tudengifilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm