Avaleht

Sintija Andersone

Sintija Andersone

Sintija Andersone on sündinud 6. märtsil 1995. aastal Lätis. Õpib TLÜ Balti filmi, meedia, kunstide ja kommunikatsiooni instituudis (BFM) audiovisuaalset meediat. Varasem haridus: 2007 – 2012 University of Latvia, õigusteadus (BA).

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Homme" Tudengifilm Režissööri I assistent
2017 "Callas Monti Votto" Tudengifilm Režissöör
2017 "Mesinädalad" Tudengifilm Režissööri I assistent
2017 "Pobeda" Tudengifilm Režissööri I assistent
2016 "Meeleseisund" Tudengifilm Režissööri assistent
2016 "Short and fiction" Tudengifilm Režissöör
Monteerija
2015 "Mootorrattur-legend Arnis Tomass" Tudengifilm Režissöör
2014 "Sagedus" Tudengifilm Operaatori II assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm