Avaleht

Avo Paistik

Avo Paistik

Fotod (4)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1990 "Minek" Animafilm Režissöör
Stsenarist
1990 "Naksitrallid" Animafilm Režissöör
1989 "Silmus" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
1988 "Lend" Animafilm Režissöör
Stsenarist
1987 "Naksitrallid II" Animafilm Režissöör
1985 "Hüpe" Animafilm Režissöör
Stsenarist
1984 "Naksitrallid I" Animafilm Režissöör
1982 "Varastati auto" Animafilm
Muud liigitused
Režissöör
Stsenarist
1981 "Ära sega autojuhti" Animafilm Režissöör
Stsenarist
1981 "Klaabu kosmoses" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Dublaaži režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm