Avaleht

Olga Bulgakova

animaator

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Juured" Dokumentaalfilm Animaator
2018 "Kapten Morten lollide laeval" Animafilm Animaator
2018 "Maria ja seitse pöialpoissi " Animafilm Animaator
Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Nukutegija
2016 "Tühi ruum" Animafilm Dekoratsioonide valmistaja
2015 "Miriami kodutu koer" Animafilm Animaator
2015 "Tik-Tak" Animafilm Nukutegija
2014 "Teisel pool metsa" Animafilm Animaator
Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2014 "Vanamehe multikas" Animafilm Animaator
Nukutegija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm