Avaleht

Kelly Väli

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Mehed" Mängufilm Režissööri I assistent
2018 "Petlik välimus" Tudengifilm Operaatori II assistent
Režissööri I assistent
2017 "Rohelised kassid" Mängufilm Võttekohtade koordinaator
2015 "Kalevipoeg" Tudengifilm Kostüümikunstniku assistent
2015 "Süüdlane" Tudengifilm Kunstnik
2014 "Parem elu" Tudengifilm Kunstnik
2014 "PIZZA Delivery Date" Tudengifilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Eesti kuningas" Tudengifilm Kunstniku assistent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Ülemiste Vanake" Tudengifilm Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm