Avaleht

Marianne Ostrat

Marianne Ostrat

Marie Ostrat on sündinud 25. septembril 1983 Tallinnas. Hariduse saanud Tallinna Õismäe Humanitaargümnaasiumis saksa keele ja matemaatika eriklassis, 2002-2006 õppinud Tallinna Ülikooli kunstide teaduskonnas filmi, video ja reklaami alal. Eriala omandamine jätkus aastatel 2006-2009 magistriõpingutena Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakoolis filmikunsti alal. Töötanud vabakuselise ajakirjanikuna, ETV kultuurisaate "AKU" assistendina, alates 2010 Animatsioonistuudio Fork Film partner, turundusjuht, loominguline produtsent.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Alberti leiutamine" Dokumentaalfilm Kaasprodutsent
2017 "Heleni sünnipäev" Mängufilm Produtsent
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Produtsent
Näitlejate valija
Tõlkija
2016 "Amalimbo" Animafilm Kaasprodutsent
2010 "Inimese mõõt" Dokumentaalfilm Produtsent
2010 "Normaalne inimene" Dokumentaalfilm Produtsent
2009 "Krantsid" Tudengifilm Produtsent
2009 "Väikeste linnade mehed" Mängufilm Tootmisjuht
2006 "Täkutallinn" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2005 "Kõrini! " Mängufilm Klapp

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm