Avaleht

Tõnis Peeter Kull

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Kärumees
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Kärumehe assistent
2016 "Carmina Burana" Tudengifilm Operaator
Monteerija
2016 "Meeleseisund" Tudengifilm B-kaamera operaator
2016 "Ziggy Wild – Lost In Imagination" Tudengifilm Operaator
Graafiline disainer
2015 "Ajarändurid Alex ja Tom" Tudengifilm Tehnik
2015 "Pop Up Saade" Tudengifilm Helirežissöör
2015 "Ühine tuli" Tudengifilm Operaator
2014 "16 trepisammu" Tudengifilm Markus
2014 "Korduma kippuvad küsimused_1" Tudengifilm Kärumees

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm