Avaleht

Aleksandrs Okonovs

Aleksandrs Okonovs

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Laps tagaistmel" Tudengifilm Operaator
2017 "Armuavaldus" Tudengifilm Valgusmeister
2017 "Mõrv hotellis" Tudengifilm Valgusmeister
2017 "November " Mängufilm Valgustaja
2016 "Astrid" Tudengifilm Valgustaja
2016 "Ketsikollektsionäärid" Tudengifilm Operaator
2016 "Kuidas teha joogivett" Tudengifilm Valgusmeister
Värvimääraja
2016 "Meeleseisund" Tudengifilm Operaator
Värvimääraja
2015 "Kalad meres" Tudengifilm Valgustaja
2015 "Mootorrattur-legend Arnis Tomass" Tudengifilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm