Avaleht

Ermins Baltais

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Omad" Mängufilm Operaatori II assistent
2017 "Armuavaldus" Tudengifilm Kärumees
2017 "Pobeda" Tudengifilm Operaator
2016 "Mida täiskasvanud mängivad?" Tudengifilm Operaator
2015 "1652" Tudengifilm Operaatori assistent
2015 "Kalad meres" Tudengifilm Operaator
Värvimääraja
2015 "Kalevipoeg" Tudengifilm Kärumees
2015 "Kivamees" Tudengifilm Valgustaja
2015 "Lõpetamine" Tudengifilm Valgustaja
2015 "Mängime (Let’s play)" Tudengifilm Kärumees

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm