Avaleht

Lauri Aaspõllu

Lauri Aaspõllu

Lauri Aaspõllu on sündinud 28. jaanuaril 1964. Lõpetanud 1982 Tallinna 3. Keskkooli bioloogia eriklassi, töötas ta 1985–87 Leida Laiuse ja Kaljo Kiisa assistendina kinostuudios Tallinnfilm, seejärel läks ta Moskvasse filmirežiid õppima. 1995 lõpetas ta Üleliidulise Riikliku Kinematograafiainstituudi (VGIK, ÜRKI) režissöörina.

Loe edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1991 "Rist" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
1990 "Surnud hiir südames" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Monteerija
1987 "Mees paadis" Amatöörfilm Režissöör
1987 "Vaatleja " Mängufilm Administraator
1986 "Saja aasta pärast mais " Mängufilm Režissööri assistent
1985 "Naerata ometi " Mängufilm Režissööri assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm