Avaleht

Allan Noormets

Allan Noormets

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2012 "Renessanss" Tudengifilm Veel paksem mees
2012 "Viimane kutse" Tudengifilm
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Peaministri büroo juhataja
2004 "Kurat tuleb sauna" Mängufilm Peatoimetaja
2000 "Lunastus" Mängufilm Isa
1999 "Lurjus " Mängufilm Režissöör filmivõtetel
1995 "Wikmani poisid " Teleseriaal inspektor Prikk
1993 "Õnne 13" Teleseriaal Georg Sumberg
1986 "Keskea rõõmud " Mängufilm
1986 "Õnnelind flamingo" Telemängufilm Vahur

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm