Avaleht

Freddy Alder Saunanen

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Kopli liinid. Võõrustab viimane kupleelaulja" Mängufilm
Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Operaator
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Valgustaja
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm Valgustaja
2018 "Portugal " Mängufilm Valgustaja
2017 "Heleni sünnipäev" Mängufilm Valgustaja
2015 "Elo" Mängufilm Valgustaja
2015 "Hüvasti, Nõmme!" Tudengifilm Operaator
Kostüümikunstnik
Valgustaja
Värvimääraja
2015 "Pööriöö" Tudengifilm Operaator
Värvimääraja
2014 "Armastus kahe karbi antibiootikumide eest" Tudengifilm Valgustaja
2014 "Arvamusfestival 2014" Tudengifilm Operaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm