Avaleht

Hendrik Proosa

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Pank " Telemängufilm Digitaalne järeltöötlus
2017 "Kodutee" Tudengifilm Visuaalsed efektid
2017 "Säde" Tudengifilm Visuaalsed efektid
2017 "Sangarid " Mängufilm Komposiit
2017 "Taasta side" Tudengifilm Visuaalsed efektid
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Eriefektid
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Visuaalsed efektid
2014 "Järjekord" Dokumentaalfilm Eriefektid
2012 "Juhe, kiip ja suitsev kaheraudne" Tudengifilm Operaatori assistent
Eriefektid
2009 "Tudengimuusikal" Tudengifilm
Muusikafilm
Pilditöötleja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm