Avaleht

Tiina Mägi

Ajakirjanik, telerežissöör ja liikumise Kodulinn algataja Tiina Mägi on sündinud 3. mail 1939.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1992 "Tule tagasi, Lumumba " Mängufilm
1986 "Kuuba improvisatsioon" Dokumentaalfilm Režissöör
1983 "Vigursõit vanalinnas" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1982 "Aga kus me täna mängime?" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1982 "Täiskäigul" Dokumentaalfilm Režissöör
1980 "Tulest ja rauast" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1979 "Kodulinn" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1978 "Elu ja aeg kivis, puus, metallis" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1976 "Meistrid ja muusikud" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1974 ""Laine" laulab laevalael" Muusikafilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm