Avaleht

Aino M. Salmi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Ridade vahelt lugedes" Tudengifilm Fotograaf
2015 "Kalad meres" Tudengifilm Režissöör
2015 "Mängime (Let’s play)" Tudengifilm Fotograaf
2015 "Pole piletit, pole parfüümi" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
2014 "Õnnelik lõpp" Tudengifilm Valgustaja
2014 "Õnnelikud inimesed kunsti ei vaja" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Operaator
2014 "Ootamatu" Tudengifilm Operaatori assistent
2014 "Vaikivad orhideed" Tudengifilm Valgustaja
Fotograaf
2013 "Eino" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Operaator
Monteerija
2013 "Kodu" Tudengifilm Operaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm