Avaleht

Erik Hans Sepp

Erik Hans Sepp

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Režissööri I assistent
2018 "Omad" Mängufilm Režissööri assistent
2018 "Pank " Teleseriaal Režissööri I assistent
2018 "Portugal " Mängufilm Režissööri I assistent
2017 "9mm" Tudengifilm Režissöör
2017 "Olevik" Tudengifilm Režissööri I assistent
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Dekoraator
2015 "Kalevipoeg" Tudengifilm Kunstniku assistent
Režissööri I assistent
2014 "Crazy Daisy" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2014 "Disainimajakas" Tudengifilm Valgustaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm