Avaleht

Leonhard Merzin

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1976 "Tagasitulek" Tudengifilm metsavaht
1975 "Briljandid proletariaadi diktatuurile, I jagu" Mängufilm Eesti Vabariigi tolliametnik
1975 "Briljandid proletariaadi diktatuurile, II jagu" Mängufilm Eesti Vabariigi tolliametnik
1974 "Ohtlikud mängud " Mängufilm 2241
1972 "Maaletulek " Mängufilm Mart
1970 "Ahvatluste tund" Muusikafilm laulja
1969 "Gladiaator " Mängufilm Laar
1969 "Kevade " Mängufilm Õpetaja Laur
1968 "Hullumeelsus " Mängufilm Kristus
1968 "Inimesed sõdurisinelis " Mängufilm Mänd
1968 "Libahunt" Mängufilm Ogar Jass
1965 "Külmale maale" Telemängufilm Väljaotsa Jaan
1964 "Põrgupõhja uus Vanapagan" Mängufilm Antsu I sõber

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm