Avaleht

Joosep Matjus

Joosep Matjus

Filmioperaator, režissöör ja stsenarist Joosep Matjus on sündinud 14. juunil 1984. aastal. Ta on lõpetanud Elva Gümnaasiumi ning õppinud filmirežiid Tallinna Ülikooli Balti filmi ja meediakoolis, kust sai magistrikraadi 2009. aastal.

Fotod (4)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Ajasillad" Dokumentaalfilm Operaator
2018 "Lendoravasõda " Dokumentaalfilm Operaator
2018 "Tuulte tahutud maa " Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2017 "Katk" Dokumentaalfilm Operaator
2016 "Vigala Sass - viimased lindid" Dokumentaalfilm Operaator
2015 "Konnade tee" Dokumentaalfilm Operaator
2015 "Kuidas ehitada kosmoselaeva?" Dokumentaalfilm Operaator
2014 "Järjekord" Dokumentaalfilm Operaator
2014 "Kajaka teoreem" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
Teksti autor
2014 "Kellele lüüakse pulsikella" Dokumentaalfilm Operaator
Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm