Avaleht

Tauno Ööbik

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Komposiit
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Komposiit
2013 "Liivamees" Animafilm Monteerija
2013 "Lisa Limone ja Maroc Orange: tormakas armulugu" Animafilm Komposiit
2012 "Ussinuumaja" Animafilm Operaator
Heli kokkusalvestaja
3D animaator
Komposiit
2011 "Lotte ja kuukivi saladus" Animafilm 3D eriefektid
3D eelvisualisatsioon
3D komposiit
3D valgustamine ja renderdus
2009 "Krokodill" Animafilm 3D animaator
2007 "Must lagi" Animafilm Komposiit Hääl kosmosekeskusest
2007 "Substantia stellaris" Animafilm Komposiit Hääl kosmosekeskusest

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm