Avaleht

Raul Lunia

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2002 "Kontsert Porgandipirukale" Animafilm Animaator
1998 "Bermuda" Animafilm Animaator
1998 "Porgandite Öö" Animafilm Animaator
1997 "Tom ja Fluffy" Animafilm Animaator
1992 "Hotell E" Animafilm Animaator
1991 "Ärasõit" Animafilm Animaator
1991 "Talvepäev" Animafilm Animaator
1990 "Minek" Animafilm Kunstnik
Animaator
1990 "Naksitrallid" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
Foonikunstnik
1989 "Reisikiri" Animafilm Animaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm