Avaleht

Madli Võsoberg

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2014 "Meedik" Dokumentaalfilm Tootmisassistent
2014 "Papa" Animafilm Produtsendi assistent
2013 "Liivamees" Animafilm Tootmisassistent
2013 "Limonaadi lugu" Animafilm Tootmisassistent (hääl)
2013 "Puberteet" Tudengifilm Näitlejate valija
2013 "Viimane Romeo" Tudengifilm Näitlejate valija
2012 "Aeg ei peatu" Tudengifilm Klapp
2012 "Puhastus" Mängufilm Näitlejate valija
2005 "Vanameeste näppaja" Amatöörfilm Helioperaator Mõtlik naine

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm