Avaleht

Katarina Klett

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Kostümeerija
2018 "Meestest" Tudengifilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
2018 "Portugal " Mängufilm Kostümeerija
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Kostümeerija
2017 "Merivälja" Teleseriaal Dekoratsioonide- ja rekvisiitide valmistaja
Rekvisiitor
2017 "Rohelised kassid" Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2017 "Taasta side" Tudengifilm Kunstniku assistent
2016 "Mausoleum" Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2015 "Kalevipoeg" Tudengifilm Rekvisiitor
2015 "Restart" Teleseriaal Kostüümikunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm