Avaleht

Meinar Mäesalu

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Ehitaja
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Dekoratsioonide valmistaja
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Kunstniku assistent
Ehitusmeister
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Ehitusmeister
2017 "Jää" Mängufilm Elektrik
Ehitusmeister
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Ehitusmeister
2017 "November " Mängufilm Dekoratsioonide valmistaja
2016 "Bodom" Mängufilm Kunstniku assistent
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Ehitusmeister
2016 "Teesklejad" Mängufilm Kunstniku assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm