Avaleht

Matis Mäesalu

Kunstnik Matis Mäesalu on sündinud 17. veebruaril 1987 Haapsalus. Lõpetanud Haapsalu Wiedemanni Gümnaasiumi, 2006-2011 õppinud Tartu Ülikoolis maalikunsti erialal, praegu õpib kunstiülikoolis stsenograafiat. Matis Mäesalu tegutseb koos oma venna Meinariga firmas Random Solutions, mis toodab filmidele ja reklaamitegijatele tehnilisi ja kunstilisi lahendusi. 2018. aastal pälvis ta koos Jaagup Roometiga Eesti Kultuurkapitali ja EFTA parima kunstnikutöö preemia filmi “November” eest.

Loe edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Kunstnik
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Kunstnik
2017 "Jää" Mängufilm Kunstnik
2017 "November " Mängufilm Kunstnik
2016 "Bodom" Mängufilm Rekvisiitor
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Kunstnik
2014 "Ivanipäev" Mängufilm Dekoraator
2014 "Õnne Manifest" Tudengifilm Ehitaja
2014 "Risttuules" Mängufilm Ehitusmeister
2014 "Tõus ja Mõõn" Tudengifilm Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm