Avaleht

Ivi-Irmgard Lorberg

vaata ka Iivi Lorberg

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1991 "Rahu tänav" Mängufilm Režissööri assistent
1991 "Surmatants " Mängufilm Operaatori assistent
1990 "Ainult hulludele ehk halastajaõde " Mängufilm Režissööri assistent
1989 "Inimene, keda polnud " Mängufilm Režissööri assistent
1988 "Varastatud kohtumine " Mängufilm Režissööri abi
1986 "Keskea rõõmud " Mängufilm Režissööri assistent
1985 "Naerata ometi " Mängufilm Režissööri assistent
1984 "Karoliine hõbelõng " Mängufilm Režissööri assistent
1983 "Lurich " Mängufilm Režissööri assistent
1982 "Arabella, mereröövli tütar " Mängufilm Režissööri assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm