Avaleht

Tiina Lokk

Tiina Lokk

Eesti filmitegelane ja poliitik Tiina Lokk on sündinud 1.oktoobril 1955. On õppinud Moskvas Rahvusvahelises Filmiinstituudis filmiteooriat ja -kriitikat (1976-1981) ning omandanud seal ka magistrikraadi. Aastatel 1974–1976 töötas Lokk Riiklikus filmilevi ja reklaamifirmas Meedium, 1981–1991 Tallinnfilmi stuudios käsikirjatoimetaja ja kunstinõukogu aseesimehena, 1991–1992 filmiajakiri „Multimedia“ peatoimetajana, 1992–1993 „Pilt ja Sõna“ peatoimetajana, 1992–1993 animatsioonistuudio B peatoimetaja ja käsikirjatoimetajana, 1993–2001 OÜ Filmimax juhatuse esimehe ja hankejuhina. Alates 1998 on Lokk MTÜ Pimedate Ööde Filmifestival asutaja, programmijuht, festivali juht, juhatuse esimees. 2000–2001 töötas Lokk Eesti Televisioonis hankeosakonna konsultandina, aastast 2004 Marvofilm OÜ asutaja, režissööri, tootja ja nõustajana. Alates 2012.a. Balti Filmi- ja Meediakooli filmikunsti osakonna juhataja, samast ...

Fotod (4)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Toimetaja
2012 "Kaleva müsteerium" Dokumentaalfilm Toimetaja
2011 "Monumentum kikilipsuga" Dokumentaalfilm Toimetaja
2009 "Buratino" Mängufilm Produtsent
Toimetaja
2008 "Taarka " Mängufilm Toimetaja
2006 "Kuldrannake" Mängufilm Toimetaja
2005 "Mis värvi on armastus?" Tudengifilm Toimetaja
2004 "Kasvamise aeg" Dokumentaalfilm Stsenarist
Idee
2003 "Vanad ja kobedad saavad jalad alla " Mängufilm Konsultant
1998 "Kired" Teleseriaal Toimetaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm