Avaleht

Simona Burljuk

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1989 "Värske leib" Muud liigitused Stsenarist
1987 "Sõprus avab võimalused" Reklaamfilm
Muud liigitused
Stsenarist
1986 "Haigete kodune hooldamine" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Stsenarist
1986 "Te saabusite Nõukogude Liitu" Reklaamfilm
Muud liigitused
Stsenarist
1984 "Posijad ja posimine" Muud liigitused Stsenarist
1983 "Elektrotehnika kõigi jaoks" Reklaamfilm
Muud liigitused
Stsenarist
1981 "Esimene eluaasta" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Stsenarist
1981 "Laste filmoskoop Defi" Reklaamfilm
Muud liigitused
Stsenarist
1980 "Pahatahtlik pisik" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm