Avaleht

Reimo Sagor

Reimo Sagor

Näitleja Reimo Sagor on sündinud 14. mail 1987. aastal Lääne-Nigula vallas. Ta lõpetas aastal 2014 Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli XXVI lennu [kursuse juhendaja Tiit Ojasoo] ja on samast aastast Vanemuise teatri draamanäitleja, kes on teinud rolle ka NO99-s. Filmides mänginud 2012. aastast ("Nullpunkt", "Must alpinist", "Päevad, mis ajasid segadusse" jm). 2018. aastal tegi peaosatäitja debüüdi mängufilmis "Võta või jäta" (režissöör Liina Triškina-Vanhatalo).

Fotod (4)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Pank " Telemängufilm Jimmy
2018 "Skandinaavia vaikus (tootmises)" Mängufilm
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Erik
2017 "Taasta side" Tudengifilm Siim
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Toomas
2015 "Must alpinist" Mängufilm Olle
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Bert
2013 "Mai" Mängufilm Mees
2012 "Pealt kullakarvaline" Tudengifilm Poiss
2012 "Renessanss" Tudengifilm Pik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm