Avaleht

Vladimir Artjomenko

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1992 "Taasleitud kivi" Filmikroonika Režissöör
1990 "Kuivendustehnika ja meetodid" Dokumentaalfilm Režissöör
1989 "Seda peab teadma" Muud liigitused Režissöör
1988 "Mänguasjade komplekt Fantaasia" Reklaamfilm Režissöör
1988 "Soolatoos" Reklaamfilm Režissöör
1988 "Televiisor Safiir-412" Reklaamfilm Režissöör
1987 "Korrosioonikindel raudbetoon" Muud liigitused Režissöör
1987 "Kuznetsovi indikaator" Reklaamfilm
Muud liigitused
Režissöör
1986 "Majaaluste keldrite kohandamine varjendeiks" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Režissöör
1985 "Forellikasvatus kalurikolhoosis Baltika" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm