Avaleht

Tiina Mälberg

Tiina Mälberg

Näitleja Tiina Mälberg on sündinud 16. märtsil 1970. Ta on lõpetanud 1988. aastal Saku Gümnaasiumi ja 1992. aastal Tallinna Riikliku Konservatooriumi Lavakunstikateedri XV lennu. 2011. aastal sai ta Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias magistrikraadi. Tiina Mälberg töötas aastatel 1991 - 1997 näitlejana Ugala Teatris. Aastast 1997 on ta Rakvere Teatri näitleja.

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Reetur" Mängufilm Kaia
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Valvur (Süütu)
2016 "Ema" Mängufilm Ema
2014 "Viimane võmm" Teleseriaal Laura Kotkas
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Hooldekodu juhataja
2006 "Konkurss" Tudengifilm Komisjoni liige
2004 "Näitleja" Tudengifilm Vanem daam

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm