Avaleht

Olli Pärnänen

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Bodom" Mängufilm Heli kokkusalvestaja
2014 "Risttuules" Mängufilm Heli kokkusalvestaja
2013 "Free Range" Mängufilm Heli kokkusalvestaja
2009 "Püha Tõnu kiusamine " Mängufilm Heli kokkusalvestaja
2009 "Revolutsioon, mida ei tulnud" Dokumentaalfilm Heli kokkusalvestaja
2007 "Sügisball " Mängufilm Heli kokkusalvestaja
2003 "Kohtumine võõras linnas" Mängufilm Heli kokkusalvestaja
1993 "Tallinn pimeduses " Mängufilm Helimonteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm