Avaleht

Kertu Köösel

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Režissööri II assistent
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Massitseenide režissöör
2018 "Pank " Teleseriaal Režissööri I assistent
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Režissööri II assistent
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Režissööri I assistent
2016 "Sihtpunkt - olla õnnelik" Dokumentaalfilm Režissöör
Monteerija
Autor
2015 "Hundi süda sees" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
2013 "Kertu" Mängufilm
2013 "Pildipüüdjad" Dokumentaalfilm Režissöör
2013 "Sült neljale" Tudengifilm Režissöör
Produtsent
2010 "Aeg on siin" Dokumentaalfilm II režissöör
2010 "Polli päevikud " Mängufilm Režissööri assistent
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Ajakirjanik/Reporter
2010 "Vahetus" Mängufilm
2005 "Malev " Mängufilm Režissööri I assistent Sõjaneitsi Krõõt
2005 "Stiilipidu " Mängufilm
2001 "Ränk ja Kilk" Mängufilm Toitlustaja (kokk)
2000 "Miski on mäda ehk Kogu vale Hamletist" Mängufilm Kunstniku assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm