Avaleht

Kalle Käärik

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Kõik sündü Võrol" Dokumentaalfilm Monteerija
2017 "Kadunud aegade elustaja Fredy Tomps" Dokumentaalfilm Monteerija
2015 "Kirjad Islandilt" Dokumentaalfilm Monteerija
2012 "Eesti filmi sajandipidu" Tudengifilm Monteerija
2012 "Kabaree" Dokumentaalfilm Monteerija
2012 "Saare sosinad" Teleseriaal Monteerija
2011 "Kosmos 68 - Legendid vol 1" Dokumentaalfilm Monteerija
Värvimääraja
2011 "Tagamõtsa" Teleseriaal Monteerija
2010 "Ehituskunstnik Toomas Rein" Dokumentaalfilm Monteerija
2010 "Sündinud tantsule" Dokumentaalfilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm