Avaleht

Rein Fuks

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Ott Tänak - The Movie" Dokumentaalfilm Helioperaator
2017 "Ruja - Keelatud!" Dokumentaalfilm Helioperaator
2017 "Väekas smuuti" Tudengifilm Helirežissöör
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Red Spots
2013 "Viru. Vabaduse saatkond" Dokumentaalfilm Heli kokkusalvestaja
2012 "Karikakramäng II: Aitäh, et sa minuga juhtusid" Mängufilm Helilooja
2011 "Kartuli Wabariik" Dokumentaalfilm Helioperaator
2011 "Kormoranid ehk nahkpükse ei pesta " Mängufilm Bändi liige Rockiklubis 1
2010 "3,2,1 - ilus hüpe" Dokumentaalfilm Helilooja
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Helirežissöör
Helioperaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm