Avaleht

Kristin Otsalt

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Kostümeerija
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Kostümeerija
2017 "Heleni sünnipäev" Mängufilm Kostümeerija
2014 "Õnne Manifest" Tudengifilm Ehitaja
2013 "Üleastumine" Tudengifilm Kostüümikunstnik
Ehitaja
2012 "Tähetund" Tudengifilm Noorpoliitik
2012 "Üksikjuhtum" Tudengifilm Tegevprodutsent
2012 "Vaba maa" Tudengifilm Kostüümikunstniku assistent
2011 "Täitsa lõpp " Mängufilm Stsenarist
2011 "Theodori lugu " Tudengifilm

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm