Avaleht

Mihkel Mõisnik

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Tõlkija
2019 "Matusepäevikud" Dokumentaalfilm Tõlkija
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Tõlkija
2018 "Kala" Mängufilm Tõlkija
2018 "Portugal " Mängufilm Tõlkija
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Tõlkija
2017 "Pihtimus" Mängufilm Tõlkija
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Tõlkija
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Tõlkija
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Tõlkija
2016 "Šuša" Dokumentaalfilm Tõlkija
2015 "Fast Eddy vanad uudised" Dokumentaalfilm Tõlkija
2015 "Vaikuse kutse" Dokumentaalfilm Tõlkija
2015 "Vehkleja" Mängufilm Tõlkija
2014 "Maastik mitme kuuga" Mängufilm Tõlkija
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Tõlkija
2013 "Mandariinid" Mängufilm Tõlkija
2012 "Deemonid" Mängufilm Tõlkija
2012 "Saare võimalikkusest" Dokumentaalfilm Tõlkija
2010 "Erkki-Sven Tüür: 7 etüüdi piltides" Dokumentaalfilm Tõlkija
2010 "Inimese mõõt" Dokumentaalfilm Tõlkija
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Tõlkija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm