Avaleht

Getter Vahar

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Borders" Mängufilm Kunstnik
2014 "See õige" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2014 "Sisekõla" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Produtsent
2014 "Tõrv ja Sulg" Tudengifilm Kunstnik
2013 "2084: Mälukrambid" Tudengifilm Kunstnik
2013 "Kevad à la carte" Tudengifilm Kunstnik
2013 "Kolm" Tudengifilm Kunstnik
2013 "Maja, mis peegeldab ajalugu" Tudengifilm Kunstnik
2012 "Raudteejaam" Tudengifilm Kunstnik
2012 "Tähetund" Tudengifilm Kunstniku assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFSA
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm