Avaleht

Margit Orunuk

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2012 "Puhastus" Mängufilm Platsi administraator
2010 "Polli päevikud " Mängufilm Ehitaja
2008 "Kontrolör" Mängufilm Tootmisjuht
2008 "Must Peeter" Mängufilm Tootmisjuht
2008 "Rambikramp" Mängufilm Platsi administraator
2008 "Võõras " Mängufilm Tootmisjuhi abi
2006 "Konkurss" Tudengifilm Tootmisjuht
2005 "Meister" Tudengifilm Tootmisjuht
2005 "Surnumatja" Mängufilm Tootmisjuht
Režissööri assistent
2005 "Tšempion" Tudengifilm Tootmisjuht
2004 "Sigade revolutsioon " Mängufilm Platsi administraator
2004 "Taksojuhid" Telemängufilm Tootmisjuht
2004 "Täna öösel me ei maga " Mängufilm Tootmisjuhi abi
2003 "Kaksikelu" Mängufilm Platsi administraator
2002 "Agent Sinikael " Mängufilm Rekvisiitor
2002 "Nimed marmortahvlil " Mängufilm Tootmisjuhi abi
1999 "Kass kukub käppadele: Pauli laululaegas" Mängufilm Platsi administraator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm