Avaleht

Urmas Tõnissoo

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Ehitusmeister
2010 "Polli päevikud " Mängufilm Ehitaja
2008 "Võõras " Mängufilm Dekoratsioonide valmistaja
2005 "Stiilipidu " Mängufilm Kunstniku assistent
2003 "Kaksikelu" Mängufilm Rekvisiitor
2002 "Agent Sinikael " Mängufilm Rekvisiitor
2002 "Nimed marmortahvlil " Mängufilm Dekoraator
2001 "Ballada" Tudengifilm Rekvisiitor
1999 "Juliet" Tudengifilm
1999 "Kass kukub käppadele: Pauli laululaegas" Mängufilm Kunstniku assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm