Avaleht

Märten Kross

Märten Kross on sündinud 21.juunil 1970, õppinud 1977-1988 Tallinna 21.Keskkoolis ja Esimeses Õhtukeskkoolis, 2000-2001 Eesti Kõrgemas Kommertskoolis ärijuhtimist, 2001-2003 New York Institute of Photography, 2003-2004 Eesti Kunstiakadeemias ja 2005-2008 University for Creative Arts, UK - Master of Arts.

(täiendamisel)

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2011 "Vereringe" Mängufilm Helilooja
2007 "Georg " Mängufilm Produtsent
Fotograaf
2005 "Režii" Dokumentaalfilm Produtsent
Stsenarist
2004 "Söerikastaja" Dokumentaalfilm Produtsent
2003 "Fender Bender" Mängufilm Fotograaf
2003 "Kingapuu" Tudengifilm Fotograaf
2003 "Lovesick" Mängufilm Fotograaf
2002 "Nimed marmortahvlil " Mängufilm Fotograaf

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm