Avaleht

Björn Norralt

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Mõrv hotellis" Tudengifilm Helilooja
2017 "Nõukogude hipid" Dokumentaalfilm Poomioperaator
2016 "Snegurochka (Lumeneiu)" Tudengifilm Helilooja
2015 "Õhk" Tudengifilm Helilooja
Helirežissöör
2013 "2084: Mälukrambid" Tudengifilm Helirežissöör
2013 "Elu nagu paradiisis" Tudengifilm Helilooja
2013 "Kevad à la carte" Tudengifilm Helilooja
Helirežissöör
Helioperaator
2012 "Alati on alati" Dokumentaalfilm Helilooja
2012 "Ellawood" Tudengifilm Helilooja
Helirežissöör
2012 "Kõik muusikud on kaabakad" Mängufilm
Tudengifilm
Poomioperaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm