Avaleht

Rein Kotov

Rein Kotov

Filmioperaator, -režissöör ja -monteerija Rein Kotov on sündinud 17. veebruaril 1965 Raasikul, Harjumaal. 1987–1991 õppis Üleliidulises Riiklikus Kinematograafiainstituudis (VGIK) operaatori erialal. 1985–1993 töötas Tallinnfilmis operaatori assistendina ja mängufilmide operaatorina, pärast seda on seotud eeskätt Allfilmiga, kuid teinud koostööd ka teiste stuudiotega. 1991. aastast on Rein Kotov paljude täispikkade ja lühimängufilmide operaator, dokumentaal- ja reklaamfilmide operaator ja/või kaasrežissöör.

Vaata intervjuud: Intervjuu Rein Kotoviga

Loe edasi

Fotod (4)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Operaator
Järeltöötluse produtsent
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Operaator
2017 "14 käänet" Dokumentaalfilm Operaator
2017 "Kümme, üheksakümmend" Dokumentaalfilm Operaator
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Operaator
2015 "1944" Mängufilm Operaator
2015 "Tiibadeta piloot" Mängufilm Operaator
2015 "Vaikuse kutse" Dokumentaalfilm II operaator
2015 "Vehkleja" Mängufilm B-kaamera operaator
2014 "Otsides valgust" Dokumentaalfilm Operaator
Värvimääraja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm