Avaleht

Marika Korolev

Marika Korolev

Näitleja Marika Korolev lõpetas aastal 1988 Tallinna 8. Keskkooli ja aastal 1992 Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli. Pärast lavakunstikooli lõpetamist suunati ta tööle Vanalinnastuudiosse. Ta on aastast 2005 Vana Baskini Teatri näitleja.

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Lillepood" Teleseriaal Kaia Vilgo
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Luule
2012 "Muna" Mängufilm
Animafilm
Kiirabidispetšer
2009 "Anna ja Krukoljev" Tudengifilm Anna
2008 "Isemoodi muinasjutt" Mängufilm dubleeris Esmeralda rolli
2008 "Kaasasündinud kohustused" Animafilm Naine
2007 "Magnus " Mängufilm Psühhiaater, Prostituut
2006 "Kuldrannake" Mängufilm Barbi
1999 "Lurjus " Mängufilm Evelini õde
1998 "Libarebased ja kooljad" Tudengifilm Yan

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm