Avaleht

Kauri Lemberg

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Jää" Mängufilm Helirežissöör
2017 "Nukud ja tootemid" Dokumentaalfilm
Animafilm
Helioperaator
2016 "Habras maailm" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2015 "Elas kord" Tudengifilm Helioperaator
2015 "Karikakrapäev" Dokumentaalfilm Helioperaator
2015 "Keeldu uppumast" Tudengifilm Helirežissöör
2015 "Kui sa teda kohtad" Tudengifilm Helirežissöör
2015 "Släkkerid EP01 - Rabarberikook" Tudengifilm Helioperaator
2014 "Parem elu" Tudengifilm Helirežissöör
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Laulu teekond" Tudengifilm Helioperaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFSA
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm