Avaleht

Jüri Aarma

Jüri Aarma

näitleja

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Litsid" Teleseriaal Linda isa hr Värk
2017 "Rohelised kassid" Mängufilm Patsient
2012 "Allveelennud" Mängufilm hääled
2012 "Ellawood" Tudengifilm Joodik
2012 "Umbkotid" Telemängufilm Jüri Maimik
2011 "Koddo" Tudengifilm Vanamees
2007 "Georg " Mängufilm Pianist klubis
2007 "Tuulepealsed leelod" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2003 "Kodu keset linna" Teleseriaal Felix
2002 "Jätkusõja viimased sõdurid" Dokumentaalfilm Teksti lugeja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm